| FLOW.
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,bridge-core-2.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-19.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

FLOW. – Een ultieme lounge beleving.

Bij Flow Tuinmeubelen komen kwaliteit, comfort en elegantie samen. Jouw tuin of terras verdient het beste loungemeubilair, en dat is precies wat wij bieden.

FLOW TUINMEUBELEN

ECHT LOUNGEN

Bij Flow begrijpen we loungen als geen ander. Het gevoel van ontspanning wanneer je in onze meubels zakt, is niet te evenaren. Sterker nog, veel klanten zeggen dat onze tuinmeubelen zelfs beter zitten dan hun bank in de huiskamer!

ÉCHT WEERSBESTENDIG

In een land met een klimaat zoals Nederland, is het essentieel dat een loungeset meer doet dan alleen maar mooi zijn. Bij Flow vinden we dat een all weather loungeset pas echt zijn naam waardig is, wanneer deze alle seizoenen kan trotseren. Laat onze meubels gerust 365 dagen per jaar buiten staan; ze zijn ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan.

INNOVATIEF & LUXUEUS

We combineren high-end materialen zoals robuust aluminium, zacht Sunbrella textiel en Quick Dry Foam om een optimale lounge ervaring in stijl te bieden. Elk product dat we creëren, biedt ongeëvenaard comfort in een prachtig design.

VAN LITH TOT HEEL EUROPA

Hoewel ons hoofdkantoor zich in Lith bevindt, is de magie van Flow verspreid over heel Europa. Waar je ook bent, de luxe van Flow is altijd binnen handbereik!

WAT WE DOEN

WE BIEDEN TOPKWALITEIT TEGEN EEN EERLIJKE PRIJS

Bij Flow zetten we ons in om de beste tuinmeubelen wereldwijd te produceren, zonder concessies te doen aan de prijs.

WE STREVEN NAAR PERFECTIE

De kwaliteit van onze duurzame Flow tuinmeubelen is een resultaat van voortdurende verbeteringen en innovatie in materiaalkeuze, ontwerp en productieprocessen.

BRENGEN INNOVATIE IN COMBINATIE MET DESIGN

We integreren de nieuwste trends en technologieën om onweerstaanbare Flow tuinmeubelen te bieden, gekenmerkt door ongeëvenaard comfort en volledige weerbestendigheid.

WE ZIJN TEVREDEN ALS U TEVREDEN BENT

Met tienduizenden tevreden Flow-klanten verspreid over heel Europa, is de ongeëvenaarde kwaliteit en comfort van onze tuinmeubelen een begrip geworden in steeds meer landen, mede dankzij mond-tot-mondreclame van tevreden klanten.

365 dagen per jaar buiten – 100 % OUTDOOR